Nebojša Sinadinović i Brankica Milovanović potpisuju ugovore o stipendiranju

0
207

Po isteku roka za prigovore, Komisija za izbor stipendista za dodelu stipendija za studente sa (telesnim) invaliditetom na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment utvrdila je predlog konačne liste kandidata, a predsednik GO Zvezdara potpisaće Odluku o izboru Nebojše Sinadinovića i Brankice Milovanović za stipendiste.

Izabrani stipendisti, koje će Fakultet stipendirati tokom svih 6 / šest / semestara osnovnih studija, potpisaće Ugovor o stipendiranju sa Fakultetom za projektni i inovacioni menadžment u četvrtak, 17. septembra u10 sati u prostorijama Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, ul. Bože Jankovića 14, Voždovac.

U ime Opštine, događaju će prisustvovati Zoran Vuletić, zamenik predsednika GO Zvezdara.

Komisija je donela jednoglasnu odluku da se dvoje kandidata predlože za stipendiste Fakulteta za projektni i inovacioni menadžent u školskoj 2015 / 2016.godini, budući da nakon objavljivanja preliminarne rang liste na internet prezentaciji i oglasnoj tabli GO Zvezdara 10.09.2015., U propisanom roku od 3 dana nije bilo prigovora.

Nebojša Sinadinović, završio je Srednju zubotehničku, a Brankica Milovanović, Beogradsku poslovnu školu.

Ovaj konkurs sproveden je na osnovu Sporazuma o saradnji između Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment i GO Zvezdara.

Konačna odluka Komisije može se pogledati ovde.

Konačn odluka Komisije (Word 41)