Počeli “Letnji pozorišni dani” u SC “Olimp”

0
221
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Letnji pozorišni dani”, pod pokroviteljstvom i u organizaciji Gradske opštine Zvezdara, počeli su pred više stotina gledalaca u ponedeljak, 14.09.2015. i traju do 20. septembra u amfiteatru Sportskog centra “Olimp-Zvezdara”, ulica Vjekoslava Kovača 11. Sve predstave su besplatne.

U ime Opštine manifestaciju je svečano otvorio Zoran Vuletić, zamenik predsednika GO Zvezdara, koji je pozdravio prisutne, decu i njihove roditelje, i rekao da je ovo lepa manifestacija koja je nameljena deci, a koju Gradska opština Zvezdara organizuje osmi put. On je rekao i da u publici vidi decu koju je prethodnih godina već viđao na “Letnjim pozorišnim danima” i izrazio zadovoljstvo što Opština organizuje ovu manifestaciju koja kod najmlađih neguje i stvara ljubav prema pozorištu. Zoran Vuletić je pozvao posetioce predstave da posećuju sportske, ali i programe iz kulture koje u Sportskom centru organizuju Opština i SC “Olimp-Zvezdara”.

Nakon ovoga, glumac Pan teatra Petar Mihailović je u interaktivnoj komunikaciji upoznao najmlađe posetioce sa pozorišnim bontonom sa željom da ove informacije prenesu drugarima koji nisu bili ovde, a sve u cilju da jednoga dana imamo što kvalitetniju pozorišnu publiku.

Ove večeri na repertoaru je bila predstava “Avantura mačka Džoa” u izvođenju Pan teatra u kojoj su uživali kako najmlađi, tako i stariji posetioci, a narednih dana zainteresovani će moći da vide i ostale predstave:
15.09. Obeliks i Pipi polaze u školu, Teatar Talija
16.09. Basne i naravoučenija, Dečje pozorište “Čarapa”
17.09. Da je Mića prao ruke, Dečje pozorište “Čarapa”
18.09. Ja sam se zaljubiška, Pan teatar
19.09. Balerina iČarlekino, Ars Longa
20.09. Začarani princ Žabac, Pan teatar

Sve predstave počinju u 18 sati, a ulaz je besplatan!

Zainteresovani posetioci ulaznice mogu preuzeti na info-pultu SC “Olimp-Zvezdara”

Pozivamo vas da dovedete decu i omogućite im da steknu nova divna iskustva