Uspeh takmičara Tekvondo kluba „Kobra” na Balkanskom šampionatu

0
306

Takmičari Tekvondo kluba „Kobra”sa Zvezdare (iz ulice Predraga Vasića br. 23) ostvarili su zapažene rezultate na Balkanskom šampionatu u tekvondou koji je održan u Zrenjaninu:
Bojan Todorović, kategorija mastera, 1.mesto, pojedinačno
Tanja Tošić, kategorija seniorki, 1.mesto, pojedinačno
Seniorski par Bojan Todorović i Tanja Tošić, 1.mesto
Aleksa Tošić, fri stajl do 17 godina, 1.mesto, pojedinačno
Aleksa Tošić, kategorija kadeta, 2.mesto, pojedinačno
Maja Babić, kategorija kadetkinja, 1.mesto, pojedinačno
Maja Babić, fri stajl do 17 godina, 2.mesto, pojedinačno
Kadetski par Aleksa Tošić i Maja Babić, 1.mesto
Fri stajl par do 17 godina Aleksa Tošić i Maja Babić, 1.mesto
Andrija Kivić, kategorija pionira, 2.mesto, pojedinačno
Nela Nađvinski, kategorija pionirki, 3.mesto, pojedinačno
Pionirski par Andrija Kivić i Nela Nađvinski, 2.mesto
Bojan Todorović, glavni trener Tekvondo kluba „Kobra” i jedan od trenera nacionalnog tima Srbije u formama, nakon Balkanskog šamponata je izjavio da je izuzetno zadovoljan rezultatima koje su takmičari Srbije ostvarili, kao i ukupnim 1.mestom našeg nacionalnog tima.

Ovom plasmanu u velikoj meri su doprineli i pojedinačni rezultati takmičara Tekvondo kluba „Kobra” koji su ovu godinu završili odličnim rezultatima, baš onako kako su je i započeli. Nakon istorijskih medalja naših kadeta na najjačim evropskim takmičenjima, Evropskog prvenstva i niza najsjajnijih medalja u nastavku takmičarske sezone, takmicari TK „Kobra” popeli su se na najviša postolja i na Balkanskom prvenstvu.

Sledeće godine naš nacionalni tekvondo tim očekuje Svetsko prvenstvo u Peruu, a člsnovi tima se nadaju da će imati dobre rezultate i da će osvojiti više medalja.
Gradska opština Zvezdara je sufinansirala program Tekvondo kluba “Kobra” sa 40.000,00 dinara, koji je omogućio osobama sa invaliditetom stručan rad i besplatno bavljenje tekvondoom.
Gradska opština Zvezdara čestita članovima TK „Kobra” na postignutim rezultatima na Balkanskom prvenstvu i želi im puno uspeha na narednim takmičenjima.